MENU SYLWESTER 2020/2021 r.

W tym roku czeka na Was mnóstwo pyszności!

Przedstawiamy menu gorącej, sylwestrowej nocy.

 

Oferta menu Sylwestrowego

 

Menu I

 

Przekąski zimne podane na półmiskach

Śledzi w trzech smakach: w śmietanie, w oleju z cebulką, z pikantną salsą pomidorową

Roladki z wędzonego łososia

Pasztet z sarny z żurawiną

Nóżka perliczki faszerowana

Schab z musem chrzanowym w delikatnej galarecie

Sałatka grecka z oliwkami i vinaigrette ziołowym

Sałata z zielonej fasoli szparagowej z wieprzowiną i czarnym sezamem

 

Dania gorące:

Sola z warzywnym spaghetti

Karkówka pieczona w płatkach majeranku

* * *

Pierożki nadziewane orientalną wieprzowiną

* * *

Ziemniaki z koperkiem

Kapusta duszona z pomidorami

 

Desery:

Ciasto daktylowe

Cremme brulle waniliowy

Jabłecznik

 

Cena za w/w menu I wynosi – 60zł.od osoby osobę

W cenie zawiera się:

Menu w ilości 1000g/osobę

Transport

 

Menu II

 

Przekąski zimne w formie „Finger food” 8szt./osobę

Krem z pstrąga koprem i pikantnym majonezem

Marynowany dorsz z gruszką i koprem

Sałatka z tuńczyka z ogórkiem i rukolą

* * *

Pasztet z sarny z marynowanymi borowikami

Bakłażan nadziewany „szarpaną” jagnięciną

Wędzona pierś kaczki z czarną porzeczką

* * *

Tofu marynowane w cytrusach

Bruschetta z pomidorami

Arbuz z chilli i orzechami nerkowca

 

Dania gorące

Sandacz z sosem rakowym

Schab nadziewany serem pleśniowym

* * *

Placki ziemniaczane z grzybami

* * *

Pilav ryżowy

Fasolka szparagowa z pesto i pomidorami

 

Desery

Panna cotta z truskawkami

Sernik z białą czekoladą

Wiśniowe ciastko W-Z z kremem chantilly

 

Cena za w/w menu II wynosi – 70zł.od osoby

W cenie zawiera się:

Menu w ilości 1000g/osobę

Transport

 

Informacje i rezerwacje:
tel. 505 44 75 74
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.